BELANGRIJKE MEDEDELING: MAATREGELEN CORONA EN VOORBEREIDINGEN VAN HET VAARSEIZOEN. Meer informatie >>

MAATREGELEN CORONA EN VOORBEREIDINGEN VAN HET VAARSEIZOEN.De hele wereld is in de greep van het coronavirus. Wij vinden het belangrijk u op de hoogte te brengen van de maatregelen die wij nemen in het belang van zowel onze klanten als medewerkers.

Onze service verlening gaat met het voor de deur staande vaarseizoen gewoon door, maar het contact en de uitvoering van het werk moet de komende tijd anders verlopen dan u van ons gewend bent. Om u en onze veiligheid te waarborgen is het verstandig ons niet te bezoeken, tenzij dit strikt noodzakelijk is. Telefonisch en per e-mail zijn wij gewoon bereikbaar.

U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken om uw vaartuig te water te laten gaan. Op de afgesproken datum zal uw vaartuig klaar liggen. Vaartuigen worden zolang de verscherpte maatregelen van kracht blijven afgeleverd vanuit Meppel. U wordt geïnformeerd over de ligplaats van uw vaartuig door ons, zodat u rechtstreeks naar uw vaartuig kunt gaan. Tenzij anders afgesproken !!

Gemaakte afspraken proberen wij uiteraard na te komen. Wij zijn daarbij sterk afhankelijk van de personele bezetting. Wij zijn ook afhankelijk van onze klanten met betrekking tot het ophalen van vaartuigen. Wanneer klanten onverhoopt afspraken annuleren of verplaatsen, dan kan dit invloed hebben op de planning. Wij zullen u daar in beide gevallen uiteraard voortijdig over informeren.

Wanneer u zelf klachten heeft gaan wij er van uit dat u de RIVM en GGD richtlijnen volgt en niet naar Mared Marine komt.

Wij hanteren in ieder geval het beleid van het RIVM en de overheid zoals o.a.: fysiek contact (handen schudden, gepaste afstand > 1,5 m. en extra hygiëne).

Daarnaast hebben wij gelet op de aard van ons bedrijf nog een paar aanvullende maatregelen genomen: Voor vragen kunt u ons bereiken op 0522-242779 of per e-mail info@maredmarine.nl Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking bij het naleven van de maatregelen voor de gezondheid van uzelf en onze collega’s.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u sterkte en succes met de huidige situatie.