Steeler Panorama FF53

€ Op aanvraag

Unieke kans om een bijna nieuwe Steeler Panorama FF53 te varen !

Dit motorjacht is niet alleen zeer geschikt voor zeegaande reizen (24 knopen snelheid) maar tevens voor het prachtige binnenwater! De uitvoering is zeer compleet met o.a. een hefbaar stuurhuisdak (voor het ultieme cabriogevoel). 10 kW generator, Kabola centrale (warm water) verwarming met vloerverwarming, boeg- en hekschroef, Flexiteek op alle dekken, was/droog combinatie, vaatwasser, Simrad navigatie apparatuur met o.a. 2x touchscreen, radar, autopilot, etc.

De lay-out van deze Panorama ff53 laat zich kenmerken door de complete integratie van de kuip en de grote entertainment ruimte met afmetingen van 6 m x 4,5 m.

De kombuis, gepositioneerd aan bakboord, zal bestaan uit een U-vorm met aan beide zijden een bar, dit zorgt ervoor dat 6-8 gasten kunnen eten en drinken en interactie met de ‘Chef’ altijd mogelijk is.

De breedte van de Panorama zorgt ervoor dat in dezelfde ruimte aan stuurboord een prachtige lounge ruimte ontstaat. Als het weer het toestaat, is de entertainment ruimte helemaal open en in direct contact met de kuip, wanneer het weer omslaat, kan de kuip worden afgesloten door middel van elektrisch bedienbare glaspanelen.

In de boeg bevindt zich de ruime eigenaarshut met vrijstaand frans (eiland) bed en en-suite badkamer met douche en (elektrisch) toilet. Aan bakboord bevindt zich de ruime gastenhut met 2 single bedden. Deze hut heeft zijn eigen douche en (elektrisch) toilet.

Vraagprijs op aanvraag (BTW verrekenbaar).

Inruil is bespreekbaar !

Alle gegevens worden naar beste weten verstrekt, doch wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid van deze gegevens.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Mared Marine
Setheweg 47
7942 LA MEPPEL
T: 0031(0)522-242779
E: info@maredmarine.nl

Specificaties

Lengte: 15,82 m.
Breedte: 4,58 m.
Diepgang: 1,20 m.
Bouwjaar: 2017
Motor: 2 x Yanmar LY440 - 440pk
Ligplaats: Steenwijk

Foto's


Video