VAN 1.7.2024 TOT EN MET 31.8.2024 ZIJN WIJ OP ZATERDAG GESLOTEN!

Service en stalling

Stalling

U heeft de hele zomer genoten van uw bezit, maar dan nadert het einde van de zomerperiode en moet uw boot de winterstalling in. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de winterstalling en het onderhoud van uw boot, of hoe u tijd moet vinden om die noodzakelijke reparatie uit te voeren. Wij nemen u die zorgen uit handen zodat u met een schoon en goed onderhouden boot van het nieuwe vaarseizoen kunt gaan genieten. De waarde van uw boot wordt mede bepaald door de staat van onderhoud. Nieuwe kopers zoeken immers een goed onderhouden boot.

Voor besparen op goed onderhoud en winterstalling wordt u later de rekening gepresenteerd.
In onze nieuwe verwamde en geïsoleerde hal hebben wij 3700 m² vloeroppervlakte tot onze beschikking. Wij kunnen er voor zorgen dat uw boot droog, stof- en vorstvrij staat. Door de goede isolatie is er ook geen condensvorming mogelijk. Onze hal verwarmd. Daardoor zorgen wij ervoor dat de tempratuur niet onder de 10 graden Celsius zakt. Uw boot zal niet bevriezen en het winterklaarmaken kan achterwege blijven. Uw boot kan eventueel met een moderne botenkraan uit het water worden gehaald. Ook kunnen wij zorgen voor vervoer van en naar uw ligplaats.

Bel ons voor meer informatie 0522-242779.

Service en onderhoud

Als het een mooie dag is en u wilt gaan genieten van uw boot dan is er niets vervelender dan dat de boot u in de steek laat. U moet kunnen vertrouwen op uw boot en uw motor. Wij zorgen ervoor dat u met alle vertrouwen het water op kunt gaan. Regelmatig onderhoud is van groot belang. In onze ruime werkplaats beschikken wij over alle kennis om uw schip en uw motor in een optimale conditie te houden.

MARED MARINE kan u het onderhoud van uw boot geheel of gedeeltelijk uit handen nemen.

Schilder- en lakwerk

De levensduur en de waarde van uw boot wordt mede bepaald door het schilderwerk. Zowel kunststof, stalen als blankhouten boten zetten wij, na schuren en de noodzakelijke voorbehandelingen, strak in de verf of in de lak. Ook kunt u bij ons terecht voor:
  • Gelcoatreparaties
  • Reinigen van uw schip
  • Cleanen van uw schip

Accessoires

Ook voor de inbouw van extra accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor: - Inbouw boegschroeven - Navigatie middelen - Verwarming - Cabriolet kappen / Bimini tops.